Želim si postati podjetnica

Želim si postati podjetnica

Kdor ima močno željo ima tudi moč, da jo uresniči.

Če si želiš postati podjetnica, nisi pa še povsem prepričana s čim bi se ukvarjala oz. ne veš v čem si dobra, kateri so tvoji skriti talenti in sposobnosti potem si vzemi čas in spoznaj samo sebe. 

Predenj začneš s prvimi koraki na poti podjetništva je pomembno, da ugotoviš, kaj si želiš v življenju ter spoznaš katere so tvoje vrline in katere so tvoje šibkosti, katere boš morala okrepiti.  Močna želja in strast do področja dela, ki te zanima sta ključna, da se rodijo nove ideje in priložnosti za tvojo podjetniško pot.

 

Spoznaj samo sebe s pomočjo "po meri" prilagojenega osebnostnega in poslovnega programa START.

 

1. Prvo moraš ugotoviti kaj si želiš. Tu smo mi, da ti pri tem pomagamo. Prijaviš se na individualni posvet (60 minut), kjer skupaj ugotoviva katere potenciale in talente skrivaš v sebi, v čem si dobra, kje so tvoje t.i. "konkurenčne prednosti" in kaj si pravzaprav želiš v življenju.

 

2. Nato skupaj določimo korake kako začeti. Kaj pomeni biti podjetnica, katera znanja in sposobnosti že imaš in katera se moraš še priučiti.

 

3. Čas je za akcijo in delo na sebi. Skozi coaching se boš začela spoznavati in razvijati svojo podjetniško idejo do stopnje za realizacijo.

 

Za več informacij o programu START nam piši na e-naslov:

info@zensko-podjetnistvo.eu oz. se prijavi na prejemanje brezplačnih novičk, informacij in koristnih  podjetniških nasvetov.  

 

Naročite se na brezplačne novice, članke in novosti s področja ženskega podjetništva, ki jih boste prejemali dvakrat mesečno na svoj elektronski naslov: