Postala sem podjetnica in želim si ustvariti svojo zgodbo o uspehu.

Poslovni svet ne deluje po načelih logike, pač pa temelji na čustvih. Ljudje bolj kot informacije cenijo navdih, željo, spoštovanje, željo, da se jim prisluhne, opazi in prizna njihove dosežke.

Naredila si torej prvi in nekateri bi rekli tudi najtežji korak s tem, ko si ustanovila svoje lastno podjetje (posel). Sedaj se pravo delo šele začne ... ohranjati posel in poskrbeti za njegovo rast je tvoj naslednji izziv. V tem poglavju smo zbrali uporabne vsebine, povezave in nasvete ki ti bodo pomagali tvoj posel uspešno pomikati naprej.

 

V tej fazi podjetniške poti ti pomaga "po meri" prilagojen osebnostni in poslovni program ADVANCE.

 

1. Postaviti si prave cilje pravilno. Predenj nadaljuješ pot, je pomembno, da ugotoviš kje si sedaj. Tu smo mi, da ti pri tem pomagamo. Prijaviš se na individualni posvet (60 minut), kjer skupaj ugotoviva kje si trenutno, kakšno imaš vizijo svojega posla, na katerih področjih potrebuješ okrepitev in kje lahko še napreduješ.

 

2. Naslednji korak je, da spoznaš delovanje in pomen podjetniške kulture. To področje vsebuje: podjetniško miselnost, komunikacijo, retoriko, stile poslovnega oblačenja, poslovni bonton, učinkoviti marketing, uspešna prodaja, ....

 

3. In kot tretje uspešno vodenje podjetja in izgradnja blagovne znamke tvojega podjetja. To sta ključni zadevi za širitev tvojega posla in zagotavljanja dolgoročnega uspeha.

 

 

Odlično mesto za koristne nasvete so tudi ZGODBE O USPEHU ženskih podjetnic, katere ti lahko dajo še dodatno motivacijo pri gradnji posla. Ne pozabi tudi na brezplačne novice, članke in novosti s področja ženskega podjetništva. Prijavi se zdaj.

 

 

Naročite se na brezplačne novice, članke in novosti s področja ženskega podjetništva, ki jih boste prejemali dvakrat mesečno na svoj elektronski naslov: