Sem podjetnica in si želim napredovati

Sem podjetnica in si želim napredovati

Ponosna sem nase in na svoj posel, toda želim si več.

Imaš že svoj ustaljeni posel in mnoge izkušnje iz podjetništva. Zadovoljna si s poslovanjem svojega podjetja, toda verjameš, da lahko dosežeš več in popelješ svoj posel stopničko višje.  Morda to pomeni investiranje v širitev obsega posla doma ali v tujino, zaposlovanje novih sodelavcev, vodenje večjih in zahtevnejših projektov, … Pri tem je pomembno, da si zelo dobro informirana in pripravljena na morebitne izzive, priložnosti in ovire. Priprava predstavlja 80% uspeha. Bistvo uspeha se pogosto skriva v malenkostih. Danes je za uspeh ključno poznavanje mehkih veščin podjetništva ter ustvarjanje kakovostnih in zaupanja  vrednih odnosov.

 

Napreduj v svojem poslu s pomočjo učinkovitega,  "po meri" prilagojenega osebnostnega in poslovnega programa EXCLUSIVE.

 

1. Pomembno je, da okrepiš poznavanje in uporabo mehkih veščin v svojem poslu. Priporočljivo je, da narediš analizo učinkovitosti v vsem, kar delaš za svoj posel. Tu smo mi, da ti pri tem pomagamo. Prijaviš se na individualni posvet (60 minut), kjer skupaj pregledava in analizirava trenutno situacijo. Katere stvari v poslu delujejo in prinašajo rezultate in katere ne ter kje so še priložnosti za izboljšave. 

 

2. Ker je vodenje lastnega posla in njegova širitev velika odgovornost, je pri tem vedno prisoten tudi stres. Gre namreč za zvestega spremljevalca v poslovnem svetu, kateri potrebuje posebno pozornost in nego. Tudi soočanje in pravilno ravnanje s stresom je izredno pomembno.

 

3. Glede na to, da je podjetništvo poleg odlične ideje, predvsem delo z ljudmi, je ključno, da si zgradiš dolgoročno in stabilno ekipo sodelavcev, ki bodo podjetje skupaj s teboj ponesli na novo stopničko.  

 

 

Naročite se na brezplačne novice, članke in novosti s področja ženskega podjetništva, ki jih boste prejemali dvakrat mesečno na svoj elektronski naslov: